Aanmelden

Een grotere BCMM betekent meer zeggingskracht, wat voor alle mediacomponisten in Nederland goed is! Met de steun van onze leden zetten wij ons in voor de bescherming van het werkveld van Nederlandse mediacomponisten.
De contributie bedraagt €60,- per jaar. Voor studenten geldt een gereduceerd tarief van €10,- per jaar. Word lid en profiteer direct van:

 • Bescherming van het werkveld

  De BCMM zet zich in om het inkomen van Nederlandse mediacomponisten te behouden. Hiervoor voeren we op nationaal en internationaal overleg. Jouw inkomen beschermen kunnen we alleen als we voldoende steun hebben. Samen staan we sterk, dus schrijf je nu in!
 • Juridische ondersteuning

  Vragen over een contract? Juridische ondersteuning nodig? Als BCMM-lid ontvang je korting op hulp door een juridisch expert in de media-industrie. Als lid heb je bovendien toegang tot exclusieve informatie op deze website, zoals modelcontracten.
 • Interessante events

  De BCMM organiseert regelmatig interessante avonden voor leden met sprekers uit binnen- en buitenland.
 • Speciale kortingsacties

  BCMM-leden kunnen geregeld profiteren van mooie kortingen op evenementen en producten.

NB: Wanneer je je aanmeldt voor een studentenlidmaatschap word je gevraagd een bewijs van inschrijving op een Nederlandse voltijd opleiding rondom het mediamuziekvak te delen. Deze kan jaarlijks bij het innen van de contributie opnieuw gecontroleerd worden.