Wat een opkomst was het maandag 15 april! Uitverkocht & zelfs meer dan dat!

BCMM wil de sprekers Mattijs van Andel & Ella van der Woude enorm bedanken voor hun bijdrage. Enorm leerzaam & inspirerend! BCMM bedankt ook alle aanwezigen voor het komen!
Van Mattijs leerden we waar je op moet letten wanneer je een overeenkomst met een partij aangaat en hoe we het beste vanuit een juridisch perspectief naar AI moeten kijken! Mattijs nam ons mee terug naar de beginselen van het auteursrecht en leerde ons door welke bril we het beste naar de ontwikkelingen op AI gebied kunnen kijken. Er kwamen veel vragen vanuit de zaal en dit onderwerp is nog lang niet voorbij! Dank Mattijs!
Van Ella leerden we over haar manier van werken in eerste instantie alleen op basis van het script. Hierdoor worden de thema’s vaak sterker en autonomer dan dat je direct op beeld begint. Ella gaat altijd op zoek naar een unieke sound voor haar filmscores en begint ook vanuit sound en een unieke combinatie van instrumenten. De aanwezigen droomden voor even weg bij de unieke composities en het unieke soundpalet van Ella die als een huis passen bij de films waarvoor zij componeert. Een uitzonderlijk talent van wie we de komende jaren nog veel meer gaan horen. We wensen haar namens BCMM heel veel succes vanavond bij de uitreiking van de Buma Music In Motion Awards waar zij is genomineerd in de categorie beste filmmuziek voor de film Silver Haze! Dank Ella!


Wil jij ook aanwezig zijn bij ledenavonden zoals deze, wordt dan lid (als je dat nog niet bent) en houd de BCMM nieuwsbrieven en socials in de gaten!